The Cobble Hill Townhouse is a large 1850's townhouse in the Cobble Hill Historic District. The project involved a gut renovation of the original structure, a sizable three-story addition to the rear of the building, restoration of the front façade. and complete interior design services including the integration of the client’s art collection. 

The double-height kitchen is located at the garden level of the house within the volume of the new addition. A 20-foot-high steel window wall connects the interior directly to the garden. Adjacent and open to the kitchen is a sunken seating area with a custom built-in sofa. The sculptural plaster stair creates an impactful visual connection between spaces.

 

Design Team

Elizabeth Roberts
Josh Lekwa
Jessica Keenan
Josh Ros

 

The Result

Artful details and a soaring kitchen create a one-of-a-kind home.

Architecture | Interiors | Objects